Lediga jobb

Just nu har vi flera lediga jobb, läs mer nedan. För mer information om tjänsterna kontakta VD Margareta Helander: 0325-618641

Vi söker en ekonomi- och företagsrådgivare

Vi behöver förstärka vår ekonomirådgivning med ytterligare en ekonomi- och företagsrådgivare. Vi söker dig som är ekonom med kompetens och intresse inom lantbruk och som vill vara med och utveckla lantbruket och landsbygdsföretagandet i Sjuhärad. Som ekonomi- och företagsrådgivare kommer du att hjälpa våra kunder med exempelvis investeringsstödssansökningar, SAM-ansökningar, budgetar och kalkyler samt vara kundernas bollplank inom strategisk företagsledning. Som person är du social och har lätt för att samarbeta, du behöver vara drivande och serviceinriktad och trivas med att arbeta självständigt under eget resultatansvar.

Läs mer här: Ekonomi- och företagsrådgivare

Vi söker en redovisningskonsult

Efterfrågan på våra ekonomi- och redovisningstjänster växer och vi behöver nu förstärka vår grupp med en redovisningskonsult. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med redovisning, löpande bokföring och bokslut.

Läs mer om tjänsten här Redovisningskonsult Rådgivarna Sjuhärad

Vi söker produktionsrådgivare

Vi behöver förstärka vår grupp med produktionsrådgivare och söker nu dig som är husdjursagronom eller lantmästare och som vill jobba med produktionsrådgivning till mjölk-och nötköttsproducenter i Sjuhäradsområdet.

Läs mer om tjänsten här: Produktionsrådgivare Sjuhärad

Vi söker växtodlingsrådgivare

Vi söker dig som är agronom eller lantmästare eller har motsvarande kompetens och som vill jobba med växtodlingsrådgivning till lantbrukare i Sjuhäradsområdet. Som person bör du vara framåt och drivande, ha lätt för att samarbeta och förmåga att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med enskild rådgivning till våra kunder vilket bla omfattar växtodlingsplaner, fältbesök och EU-ansökningar. I arbetet ingår också att skriva våra växtodlingsbrev, hålla i fältvandringar och kurser samt rådgivning inom landsbygdsprogrammet.

Läs mer om tjänsten här Växtodlingsrådgivare Sjuhärad


Vi söker lantbruksavbytare


Vi söker dig som vill arbeta som lantbruksavbytare i Sjuhärad.
Du har stort intresse och erfarenhet av mjölkproduktion och ett gott djuröga. Som person är du ansvarstagande och noggrann och kan planera ditt arbete själv tillsammans med våra kunder.

Traktorvana är önskvärt för att kunna utföra jobb hos kund.
Körkort krävs samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten är 75-100% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till margareta.helander@radgivarna.nu ! Vi behandlar ansökningarna löpande. För mer information kontakta Margareta Helander: 0325-618 641